Welkom op de website van Unique Made

Je bent aangekomen bij het beginpunt van mooie dingen. Of je hier nu gekomen bent voor hosting, programmeren of een avontuur op internet, je bent aan het juiste adres.

Hoe kom je erbij?

Ken je dat gevoel? Het gevoel dat er meer in je zit, dat je op een plek zit waar je tegen wordt gehouden, je niet helemaal jezelf kan zijn? Dat gevoel had ik op een gegeven moment ook. Er deed zich een kans voor, een bedrijf wilde mij inhuren voor het maken van modellen. Dit kon ik mooi in de avond uurtjes doen en het verdiende nog wat bij ook!

Daarnaast wilde ik meer doen met het samenstellen van pc's. Dit had ik al meerdere keren voor mezelf en bekenden gedaan, ik dacht dat ik dat ook voor anderen wel kon doen. Helaas bleek de concurrentie in de computeronderdelen wereld veel te groot en is dat nooit echt van de grond gekomen.

Op een gegeven moment kon ik een lopende website met kinderfietsen overnemen (123kinderfietsjes). Met mijn technische opleiding moest dat wel goed komen dacht ik. Die winkel startte langzaam, maar begon steeds beter te lopen. Een beetje reclame hier en daar en alles liep lekker door. Zo goed dat het geheel eens goed geautomatiseerd moest worden. Dus toen maar eens gaan verdiepen in productenfeeds en koppelingen.

Dat liep goed dacht ik, en intussen had ik contacten met meer leveranciers. Daarom een tweede webshop opgezet, deze in 'gewone' fietsen (De Betere Fietsenwinkel). Deze keer alles direct geautomatiseerd en marketing geregeld. Deze webshop loopt inmiddels ook lekker door.

Na deze webshops, waarin ik zelf automatisering geregeld heb, kwam ik vragen van anderen tegen over deze zelfde onderwerpen. Langzaam maar zeker begon ik grotere opdrachten uit te voeren voor anderen. Een webshop hier, automatisering daar, verzendmodule in zuid-oost azie, koppeling in Engeland, etc.

Hierna kwam een hostinghoofdstuk. Met mijn ervaring kan ik anderen helpen bij het hosten, onderhouden en ontwikkelen van hun websites.